Hihi

Dålig uppdatering idag? Svar: JAA! Men jag måste fixa med designen till min nya novell blogg så jag fråga en tjej oc hon ska göra den. Jag har så höga krav så jag vet inte om hon ska göra den hahaha.... Stackarn får leva med mig.... JAG ÄR SÅ DUM! Förlåt Emmy :(

Check it out

Min novell blogg heter http://biebzstories.blogg.se checka in den.

Känner mig så dum!

Nu kom jag nyss hem från Campa :P Så nu ska jag bara dö lite. Känner mig så dum för Izabella som skulle göra en design till min novell blogg. Ja jag har liksom sagt att jag inte behövde en för jag skulle starta en ny och då hade jag frågat nån annan för ajg trodde jag kunde ha två bloggar men det gick inte :((( Så nu känner jag mig så DUM!!! Förlåt Izabella du får en länkning som förlåt
http://justinbstories.blogg.se
http://justinbstories.blogg.se FÖRLÅT!

Soon!

Ska ta bort min novell blogg men kommer starta på en ny soon! :D


NYTT KAPITEL UTE!!

NYTT KAPITEL UTE PÅ HTTP://JUSTINDSTORIES.BLOGG.SE!!! CHECKA IN DEN!!!

Världens bästa dröm...

Goodmorning! Idag hade jag liksom världens bästa dröm. Jag trodde det var så verkligt så jag börja gråta glädje tårar i sömnen. Det var så här att jag och min kompis var i globen och så helt plötsligt  står det att Justin Bieber ska komma hit och jag börja gråta... Sen gick vi och anmälde oss till den och jag fick VIP!!! Och det stod att jag fick träffa han så jag typ dog lite.... Sen så gick vi till ett annat bos och träffa min favorit skådespelare ASHLEY TISDALE OMG!!! Tänk att jag typ dog i 1 timme och jag grät till och med i sömnen men sen vakna jag och kom på att det inte var på riktigt så jag blev SUR!! Så nu är jag skit arg........
OMB OMB OMB!!!
OMG...
OCH SEN EN FUL BILD SOM MIN KOMPIS TVINGADE MIG ATT TA.....

Maybe!!

Kommit hem från mina "buddies" nu haha. Ska typ lyssna på musik och sen sova. *snark* *snark* lol. But yeah yeah!! Kanske bloggar mer sen....

Kul?

Asså åt nyss middag och så åt jag tomater och vad gjorde jag då? JO JAG SPYDDE UPP DE???? Vad i....??? Det har hänt 2 GÅNGER nu!!!!! Asså en gång som spydde jag vid system bolaget (hahaha lol) och sen nu? Nu var det iallfall hemma.... Aja nu ska jag gå till mina kompisar snart ( är inte sjuk) börjat på en till del till novellen kanske ska publicera den maybe? maybe not? Yeah yeah see ya later alligator!

Buddies

Nu är jag hemma från och nyss badat!! Nice vah? Inget hände bara good stuff. Men nu så ska jag slappa sen ikväll ska jag titta på film med några buddies! Bye

BADA!!

Nu ska jag gå och bada nananana!! Iallafall ska vi till de badet som gjorde så att jag fick åka till akuten you know. Brunnsb´viken i stockholm. Kanske träffas där? :D

Goodmorgon!

Haha godmorgon! Jag skulle precis skriva godnatt hahaha. Funny bunny! Haha jag är bara konstig nu hållde jag på att skriva jag är bara kompis? Jaja vem bryr sig. Nu sitter jag i soffan och slappar idag kanske jag drar och badar vi får väl la se. Kanske vi badar på campan asså jag kallar ni vet den där utomhus poolen som ligger i stockholm den heter ju campbbababb kan inte stava det men jag kallar den  campan och vi kanske badar där idag. Nån som ska dit? Om ni ser mig är det bara hälsa det är kul att möta läsare :D Hihi men nu så ska jag göra ingenting för det mesta men iallfall BYE!!!

NEEEEEEEEEEEEJ!

Tänkte bara säga att youtube vill radera baby :OOOO! NEEEEJ!! Ni som har youtube måste twittra @dontdeletebaby och massa mer kom igen nu. Och gilla massor av gånger på baby videon vi vill ha kvar den!!!!!!!

#justsayin

Tänkte gå och lägga mig #justsayin .....

Like always

Lyssnar på Goodbye med Kristina DeBarge !! *Single girl swag* WOOOOHOOO! Bra musik i hörlurarna SOM ALLTID!! :DD

Yes i can!



:/

Sitter och bloggar från Google chrome! Äger ju!!! Hihi. But Vad gör ni rå? Jag har skit tråkigt help...

Aaaaaawwww!

Visst är videon söt?? Hihi! Skicka gärna in videos som ni tycker är kul eller bra eller nån ni gjort så lägger jag upp de här.
Visste ni att Justin har plåster på sina fingrar bara för att Michael Jackson gjorde det? Coolt va? :D

HAHAHAHAHAHAHAHA!

är det bara jag som älskar Christian och Caitlin Beadles videos?? Visar några nu.
Tihi!!
HaHAHAHAH!
Fattar niu hur mycket jag skratta när jag såg denna??


HAHAHA!

REDBULL!! HAHAHA
Och sen till min favorit...
Hahahahahahahaha! Det var alla! Eller det finns mer bara klicka HÄR! Eller HÄR eller HÄR

Musiken i mitt <3

Tittar på Allsång på skansen (inspelad) Veronica Maggio är på NICE! "Jag kommer jag kommer ja jag kommer" Ni fattar att jag älskar musik va? Alla mina inlägg handlar nästan om musik haha lol. But whatever! Vad är det för fel på mig?? :D !

Nån som är likadan?

Jag har Fix you låten i mitt huvud. *Im trying to fix you* låter mitt huvud hela tiden. Det är en grej ni bara ej vet om mig. Varje gång jag säger detta så skrattar alla. Vissa frågar så här varför är du så bra på att komma ihåg alla låtar? Jag svara då Jag memorerar min spotify lista det är faktiskt sant jag lyssnar på alla låtar så mycket så jag kan typ allt lol! Nån som är likadan?

?

Why are she here? Every girl for him is just not right for me!


Wow

Asså har aldrig tittat på statistiken men såg att för några dagar sen hade jag 109 LÄSARE !!!!! OH GOSH! Men sen sjönk det... :( Aja om nån är sugen på länkbyte kommentera :DD ! Tack för allt ni är bäst. och kom ihåg jag tål kritik! Säg vad jag ska göra bättre vet jag

I can't wait!

Nu har jag gjort klart första kapitlet till novellen på min Justin Bieber blogg som ni hittar HÄR!Suttit i flera timmar och försökt klura ut vad novellen ska handla om och fick äntligen en bra grej att skriva om :) Hoppas verkligen den är bra. Jag bara väntar och väntar just nu att designen till denna blogg ska komma och designen till min novell blogg ska komma. Kommer bli så freaken kul ;)
Hittade denna bild nånstans. Det verkar som om Justin och Selena var i ett foto bås!! Haha den sista bilden till vänster är lite emh... Okej liksom??? De är ändå söta tillsammans. Har ni hört att det går rykten om att Justin dejtar en tjej som heter Brittany??

Dagens citat!

Ta inte åt dig vad andra säger de är de som är osäkra!

Hiss & Diss



Jag hissar..... DATORN! (Wow vad jag älskar data uppfinningen (Haha xD) )

Jag dissar....... MYGGBETT! (JAG HATAR MYGG BETT! Alla säger klia inte men det går ju inte att inte klia :// Help meeeeeeee)

Sveriges Justin Bieber

Ny duschad ocjh kalr. Känner mig ren nu iallfall. 2 dagar på en ö utan hårborste? hahaha sa till pappa så här "Snälla ta inte kort på mig har dålig hårdag" han skratta bara. Och sen nästa dag kommer det upp bilder på mig i facebook GAAAH!! Im angry ;/ haha but anyway.... Nu ska jag skriva på novellen och sen slappa titta på allsång på skansen i kväll. Förra gången var det Sveriges Justin Bieber på tv im crazy (Ulrik Munther) älskar hans musik!!

Borta bra men hemma bäst!

Japp nu är jag äntligen hemma! :) Nu så ska jag ta en varm skön dusch kanske en kall! Haha tack för alla fina kommentarer värmer <3 Men nu så ska jag ta en dsch sen skriva på novellen ;) Bye <3


GAHHHH!

Godmorgon! Eller ska jag säga godeftermiddag. Ja jag vakna för en halvtimma sedan att de gjorde nåt här ute lol. Har nyss ätit frukost. Snart ska jag, pappa och Mia rensa stranden!! Sen på lördag ska jag åka till mamma har faktiskt saknat henne vart borta från henne i EN MÅNAD NU!!! Shit asså. Och snart fyller jag år 10 DAGAR KVAR GAHHHH!!!!

But anyway...

Okej nu ska jag sova kanske inte.... SWAG! But i see you guys right? :DD

Test med mig!

Gjort ett litet test med mig och då fr ni reda på mer om mig!!
Din/ditt favorit......
Din favorit artist? Justin Bieber ofc! Men får man säga fler??

Din favorit sång? Hmm jadu om man tänker av Justins låtar är det nog Never say never annars vet jag inte. Men jag älskar det mesta!!
Din favorit mat?Spaghetti och köttfärsås eller tacos x)

Din favorit film? Vet nån om denna film.... NEVER SAY NEVER!!!

Din favorit egenskap hos dig själv? Hmm ehh jag vet inte kanske min musik känsla??

Din favorit bok? Jag har inte läst Justins bok för jag har inte fått den *sur min* Men jag vet faktiskt inte

Ditt favorit djur? Hund :)

Din favorit tröja? Jag vet inte haha lol

Din favorit färg?lila, röd, blå, gul, svart och mer...


Den/det mest?
Det mest läskiga du vart med om?
Jag vet inte ehh öhhhh #LEGGO!

Den mest finaste person i världen?Ja jag vet inte men om man kan säga de mest FINASTE personerna i världen är det nog hela min familj.

Den mest sorgligaste filmen du sett?When i look at you. Usch vad jag grät.. Känslig för sånt you know


SWAG!

SWAG!

So freakind good :)

Jag sänkte nyss musiken för att höra vad pappa sa och sen när jag höjde den igen så sjöng Justin I will never say never. Jag bara log haha. Älskar Justin Bieber. Hur kan man bara inte älska han.

Här är mina senaste tweets x) SWAG!

Epic fail...

Asså jag är bara så fail. Gjorde ett inlägg för 5 minuter sen bara för att jag trodde att vi skulle göra nåt men när jag kommer ut så sover typ alla x) ??? Haha ja så då sitter man här och blundar och sjunger högt på Goodbye my lover helt desperat. Ni ska bara se mig just nu.... Jaha så vad ska man göra nu? På en ö inget att göra ingen kompis?? Bara sitta här och sjunga  desperat på låtar kanske??? :D Tips kanske?? But i see ya later alligator XD!!! :DDD
My heros in two pictures.... :DD Love u guys! RIP MJ !

SWAG

Förlåt för bad update men jag har haft so much today.... Men nu ska jag gå och leka lite med Mozart SWAG!! Yeah man... Men japp see ya!!

We are....

the world. We are the children

NI MÅSTE CHECKA!!!

Vill bara säga att ni MÅSTE checka in min novell blogg! tryck här! Ps: Designen är bara tillfällig för den riktiga designen är på väg.....

...

Tror inte att jag kommer blogga mycke idag....

Goodnight sweetie pais!

Goodnight! Förlåt för dålig uppdatering men jag måste ju vara lite social mot andra....

Bild bomb!

Här kommer bildena jag lova er!
Har ett litet ställe där jag äntligen kan vara ensam. Grym utsikt också :)
Här är utsikten najs va?
Liten FUL bild på mig. Helt ofixad....
Kan jag bara få byta utséende med nån?
hihi suddig bild...

Kanske borde städa upp.....



Sötnos :)


Oså mina snygga foppa tofflor rå!
Varför jag la upp denna? Ursäkta suddiga bilder men har somsagt ingen proffs kamera!!

Tagit lite bilder åt er :))!

Japp! nu har jag tagit lite bilder för er! Kul va? Bilderna kommer upp senare när jag hittat min ipod touch.....

Bada, smilla och mozart...

Hej hej. Jag har nyss vart och badat och det är sååå varmt. Nu ska jag inte göra nåt jätte kul direkt men ja. Mozart har en liten ny kompis som heter Smilla som också är en hund (Såklart) och de busar hela tiden. Men nu ska jag skriva lite på novellen bye!
:D

JAAAAAAAAAA!

förresten jag kommer ha internet men jag tror inte att jag kommer blogga jättemycke :DD

Borta i 2 dar!

Godmorgon. Nu är det så att jag ska åka bort till en ö i 2 dar och jag kommer ej ha internet så jag kommer tillbaks imorn. Jag hade helt glömt bort att jag skulle åka idag. jaja men vi syns! Bye :)

Marley & Jag!

Nyss tittat på Marley & Jag och nu är det natti natti för mig :) Japp så i just say goodnight! Har ni några idéer till novellen? Kommentera gärna då :D <3

Yeah......

........MAN!

One less lonely girl!




Måste bara säga en grej. Ser niden första bilden? Det ser ut som om han ska kyssa henne. Aaaw tänk om det var jag.... Men jag är inte kär i han det vore fel. Haha jag är 12 han är 17 hahaha Men där fick ni några söta bilder plus VÄRLDENS BÄSTA LÅT!!!!!!!!!

Hem ljuva hem!

Kommit hem från några fruktanssvärda timmar. Det är bara inte min grej att gå runt och shoppa i timmar -_-' Jag vet att det är alla tjejers dröm men jag vill bara hitta del jag vill ha och sen gå. Det tar inte långtid alls. Jaja men nu ska jag sova (haha) dricka vatten och skriva novell :DD Bye! Visar en sak jag köpte snrt för de andra grejerna har inte kommit!

Dagens citat!

You're firend can u always trust.....

En av de värsta morgona NÅGONSIN!

Godmorgon! Det här är nog en av de värsta morgona i mitt liv -_-' Först duscha jag det var helt okej. Men sen gick jag ut med Mozart och då bajsa han (lol) och då plocka jag upp det. Sen skulle jag gå och slänga det men han blev helt galen och börja bita i kopplet och hoppas osv... Så då skulle jag gå in med han så att jag kunde slänga bajset (lol) Och då åkte vi hiss och då var han så galen så att bajset kom på hela hissgolvet och på min hand FRÄSCHT!!!!!!! ( Stavning) Kul va?
Aja nu ska vi iallafall till IKEA för jag ska få två nya rum en hos pappa och en på nya landet. Och då ska jag få en byrå, säng, fåtöj och sen ska jag få en egen fondvägg och den ska vara lila så att den passar till alla Justin Bieber affisher (stavning) :) Japp men nu ska vi snart åka. Och jag har så dålig matlust sen det med bajset så jag har hoppat över frukosten hahah! Men hallå jag har en hund och jag får stå ut......


Bilder jag gjorde igår :)))!

Goodnight people!

Goodnight people. Nu ska jag lyssna på James Blunt och min sötaste bieber<3 Sen ska jag sova. Ska försöka komma på idéer till novellen. Ska ha en idé innan designen kommer :)

Tack för allt. Sötaste ni <3¨
Please help Valeria!!! #belieberfamily #RIPValeria

R.I.P Valeria

Hon tillhörde vår #belieberfamily men hon dog av cancer. Hon ingår fortfarande och hennes dröm var att Justin skulle tweeta henne. Vi försöker göra det sant för henne fast hon är död. R.I.P Valeria <3

I just want bieber on my side <3

Sweetie! I want youy here with me. I want you're autograf i want a picture with you. It is my dream and i hope it will come true! <33
I love u Justin Drew Bieber!

Nån??? TITTA HIT OCH KOMMENTERA!!

Är det nån som har idéer till en Justin Bieber novell ? :D

Hairflip bro!



YEAH MAN :P


I just smile and lauhg and cry at the same time!

Haha sötis!

Whats the point?



Haha älskar min senaste tweet!

Ohhh jag bara älskar min senaste tweet!
SÅ BRA HAHA! Det står så här för ni som inte ser xD
ONE TIME I WILL TELL U @justinbieber THAT I LOVE U. Or wait i maybe going to say it a little more then once. #maybetwotimes

Do u love it?

:DD Tack för alla söta kommentarer fortsätt så !!

Justin Bieber ny profil bild!

Jag glömde helt bort att det var precis 2 år sen one time kom ut så vill bara säga GRATTIS ONETIME DAG !! Haha Såg att Justin har en ny profil bild likaså jag! Här får ni se våra nya profil bilder
Min nya profil bild :)
Och Justin. Min profil bild är så snygg och Justins också såklart. HAN ÄR SÅ SÖT!!!!!!

A nice picture of Justin!

Har gjort den själv :)

Do u want to see the paper magazine?

Here it comes!




Kom på en sak.....

ATT JAG ÄR MED I TIDNINGEN IDAG! Ja som sagt jag är med i LT länstidningen i Södertälje för att vara exakt. Det handlar om mig och hur det är att skaffa en hund. Jag kanske är på andra tidningens framsida!! Men jag har inte hittat annonsen på nätet än. Man får ju LT automatsikt i Södertälje men inte i Stockholm. Ska försöka hitta annonsen och om jag gör det publicerar jag den såklart här :) !!
SO UGLY PICTURE!! Asså bilden har bra kvalité men jag ser ut som en tjock elefant som har en hund i famnen.....

Hiss & Diss


.......SOVMORGON!(Hur skönt är det inte att bara få sova ut varje morgon. Bara ligga och slappa och få gå upp precis när man vill! Det hissar jag verkligen!

......MIN NOVELL!(Jag dissar verkligen min novell. Jag drö för den suger ingen gillar den och jag har inga idéer och ingen vill hjälpa mig -_-' det dissar jag stort!


Asså kan nån hjälpa mig?

Så irriterad och så förvirrad. Asså på min novell blogg är det typ INGEN som kommenterar och jag får panik för det varkar som om ingen gillar novellen! Men jag tänkte att ni kanske kunde gemmig lite tips på en novell! Snälla hjälp mig. För att hitta bloggen tryck HÄR och om ni undrar varför den ser konstig ut är för att ´jag inte fått designen ÄN!:DD

I WON!

Jag vann nyss dagens blogg på http://soophiiaaa.blogg.se  SÅ GLAD! Först vinner jag på vadfanskajagheta.se och sen det här. Jag har så mycket tur!!!!!!!!!!! :DD Nu ska jag fixa lite bilder och ha kul :))!

Länkbyte! Again!

Ja nu tycker jag att ni ska besöka ännu en riktigt bra blogg! Som ni kan hitta här nedanför. Drivs också av en riktigt söt tjej :)
http://vanjakristina.blogg.se/
http://vanjakristina.blogg.se/
http://vanjakristina.blogg.se/
http://vanjakristina.blogg.se/


Länkbyte!

Nu tycker jag ni ska besöka en riktig bra bra blogg som drivs av en riktigt söt tjej!!
http://juliaphillips.blogg.se/
http://juliaphillips.blogg.se/
http://juliaphillips.blogg.se/
http://juliaphillips.blogg.se/
:DDDDD


Goodmorning!

Hejsan och godmorgon. Okej jag vakna faktiskt nyss för att Mozart har hållt mig vaken precis HELA natten. Nyss har jag vart ute med han och kom nyss på att det är skit varmt. Men nu ska jag fixa grejer med bloggen osv...
Gjorde denna igår kväll. Cool va? :)

Är det nån som vet hur man lägger in i headers?

Hej! Är det nån som vet hur man lägger in headers? :)

Ett exempel!

Här kommer ett litet exempel  vad man kan göra med en bild på detta program HÄR
Snyggt va? :D *Sara is happy*

Godnatt!!!

Hittat ett jätte bra foto redegerar program som ni kan hitta här!
GODNATT SÖTISAR!

Stay the night!

Oh gosh är helt såld på låten. Hörde den idag på ellen DeGeares show. Gammalt avsnitt då rå. Men jag älskar sången LOVE IT!Går runt och nynnar på den varje dag liksom gosh vad bra den e. Men jag älskar min bieber mer :) When Justin Bieber smiles i smile!  Men vad tycker ni om låten? Kommentera :)
Oh snälla söta ni sprid gärna bloggen! OCH TACK FÖR ALLA SÖTA FINA KOMMENTARER!!! ;))

Blev ute låst...

Asså jag skulle gå ut och göra en sak och så hade såklart koden slutat fungera -_-' Så jag stod utanför dörren och vänta på att pappa skulle komma ut. Men jag visste själv att det skulle ta en timma eller två. Men son tur var sp bor vi på första våningen och Mia var ute på balkongen :)!

WIIIHOOO!

JAAAA! Jag ska få en design !! Na na na na na (Sar är konstig) Hihi är super glad nu! ;DD

Empty room!



Ut och solar nu rå!

Nu ska man gå ut och bli brun! Glidish asså!! Japp men nu stoppar jag hörlurarna i öronen och sätter mig i solen och chillar :)
Hur ful kan Sara Boderos va? :) Om ni undrar om jag kommer från ett annat land pågrund av mitt efternamn så är det fel. Min pappa hette från Början Andersson men han tyckte att det var ett sånt vanligt namn så nu heter halva min släkt Boderos :)

Hellcats!

Just nu sitter jag framför datan och tittar på Hellcats! Hellcats handlar ju om Cheerleading och är en av mina favvor program LOVE IT! Och det är kul att Ashely Tisdale är med. Nu har jag skickat ett mejl till en tjej som förhoppnings vis kan göra min design vi får väl se :)!

Hiss & Diss

Dagens hiss är.....

Justin Bieber!!!!
Jag valde han för att han är en stor förebild för flera miljoner personer. Han har lärt folk att NEVER SAY NEVER. Varje gång jag är ledsen då är det alltid han som gör mig på bra humör igen. Jag kan inte fatta att en sån ung person kan bli en sån stor förebild!
DAGENS DISS ÄR.....

MOBBARE!!
Hur kan man vara så elak mot folk. Detta är nåt jag vart med om flera gånger. Det är hemskt man vill aldrig gå till skolan jag grät varje kväll och varje morgonen. En gång var jag så ledsen så jag satte upp lappar i mitt rum som det stod så här på
Jag är ful .
Jag är tjock
Jag vill dö.
 Jag läste de lapparna och jag kände mig verkligen inte bra. Som tur är lapparna borta och jag vet att det kommer hända igen!!


Jag börja gråta...

Asså jag titta på programmet med Justin och jag börja gråta när jag såg tjejen som fick träffa han. Lyckligaste tjejen i världen <3 ! Jag tyckte verkligen att hon var värd det :)

JUSTIN BÌEBER ÄR PÅ KANAL 5

JUSTIN BIEBER ÄR PÅ KANAL 5 NU!!!!!!!!!!!!

Vi måste göra nåt!



Jag älskar den här låten. Ja jag älskar alla hans låtar men denna speciellt mycket för han har rätt vi måste hjälpa de som har de svårt. Medans vi sitter här och dricker rent vatten och är jätte lyckliga så finns det smatidigt folk på Jorden som dör var 15 sekund av vatten brist. Det finns folk som dör varje minut av hunger och mycket mer. Vi måste göra nåt. ni kanske inte vill göra nåt men jag kommer iallfall inte bara sitta här. När jag blir stor då så ska jag försöka göra nåt.

Videoblogg( Fail)

SÅ FAIL!

Så nice bild!+ Min födelsedags önske lista!

Ville bara lägga ut denna bild hahah!

NICE!!
Nu vill jag bara fråga min mamma och pappa VARFÖR FÅR JAG INTE JUSTINS BOK MY FIRST STEP 2 FORVER? Jo för att ni säger att den är på engelska och det är så himla onödigt????? OHHH! Jaja jag har önskat mig den och typ allting han har gjort. Vill ni veta vilken önskelista jag skicka till mina föräldrar här får ni se den....

1: My first step 2 forever.
2. Never say never filmen.
3: Someday
4: Justin Bieber shortsen.
5.Justin Bieber linnet.
6. Justin Bieber t- shirten.
7 JUSTIN BIEBER KONSERT BILJETTER + VIP! OM JAG FÅR DET BEHÖVER NI ALDRIG KÖPA NÅT MER TILL MIG SNÄLLA!
8. kläder


Ni har tur!

Jag är bara så fail. Jag vakna för 2 timmar sen och är klar förns nu haha! But whatever! Nu så ska jag måla mina naglar och ni har tur för ni kommer få se på när jag gör det :) <3
Aaaaw! Vet dålig bild men det var den enda jag hitta ^^

Nya kategorier!

Ny kategori finns! Och den kategorin heter Hiss & Diss. Egentligen har jag två nya den ena är tankar som jag te x skriver U are the only one that making me smile! Typ så. Och sen såklart Hiss & Diss! :`) Och sen en annan kategori som heter Nya kategorier där jag te x kommer spara detta inlägg i.!

Jag är i seröst behov av.....

...... DESIGN! Jag behöver verkligen en bloggdesign. Denna design kommer från bloggdesign.nu ! Jag vill liksom ha en design som bara jag har !! :) Snälla söta om nån kan göra gratis designer snälla svara isåfall. Antingen skickar ni ett mejl till [email protected] eller så kommenterar ni!N PLEASE!
Min söta lilla Justin <3


Goodmorning.....

.....  martin morning! Just nu sitter jag och kollar igenom alla kommentarer på denna blogg och på min andra blogg som ni kan hitta HÄR! Men ja nu måste jag typ äta frukost eller iallfall ge Mozart frukost haha det lät roligt lol. Men see ya soon!

...

..... Godnatt allihopa :)! <3

Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber i love you. I don't have much stuff. Im not rich im not pore but all i have is u. I can only show you how much i love u in words...


I just want to....

Turn back the time when everything was good. When everone was nice. When the hope was here but now it's gone ... Im gone


Skrivit klart delen!

Så nu har jag skrivit klart delen på novellen. FINNALY liksom haha. Men jaaa! Nu ska jag väl bara slappa och inte sitta vid datan så mycket :) Men ja see ya!

Tack för alla fina kommentarer! Ps: Ni vet att min blogg heter http://justindstories.blogg.se tycker ni det låter konstigt med nament pågrund av att det heter justindstories ??? HJÄLP! Jag vet inte ens om det är ett bra namn please help!

Mozart!

Ni har aldrig sett Mozart på bild va? Om ni inte har det ger jag er lite bilder rå! Och ni som sett han kan ju ändå titta.
Min favvo bild på han (Ni som undrar så är han en blandras mellan Shi-tzu och Llapso :))
OJ går inte att lägga in fler bilder just för tillfället :(

Dagens outifit!

Jätte dålig bild men jag hade bråttom :(
Shortsen: Ärvda?
Tröjan: Lindex? I think!

My nails today!

Nu när man äntligen kan ladda upp bilder tänkte jag passa på att visa dagens naglar :)
(Bilden är klickbar) Inte jätte bra bild på de men hade lite bråttom. Och de blev inte så fina heller :)


"Coco's bollar"

Jag glömde berätta en sak som hände igår. Jo asså vi åkte förbi ett stort kafé på vägen hem och uppe på taket stod det med stora bokstäver "Coco's bollar" Det var jätte kul ;D Tyvärr kunde jag inte få med det på bild Försökte för jag hade ju kameran på då men jaja det blev som det lev. Men vi kommer ju åka förbi där flera gånger så jag kanske får den på bild nån gång ju! :D

Im home!

Jepp! Nu är jag hemma. Jag har nyss duschat och haft det skönt. Det var så kul och skrämmande på gröna lund. Ingen åktur var skrämmande de var bara roliga men jag gick i spökhuset och jag trodde jag skulle dö.... Japp med det jag åkte var: Jetline, Pop expressen, Vilda musen, Twister (Roligare än vad man tror) Rock jet (tror jag den hette
Jag kommer inte ihåg fler men vi åkte mer än det!!Tyvärr tog vi inga bilder men ja. Vi åkte INTE insane. Jag skulle gjort det men det blev inte av. Sen ville jag åka uppskjutet men ingen annan ville det så det blev inte heller av :( Men nu ska jag skriva på novellen så vi syns på bloggen. Och om nån kan göra en design åt mig kommentera då!

NU!!!!

Detta är nog kanske mitt sista inlägg för jag måste vara klar NU!!!!!!!!!


Grönalund!

Tänkte visa vilka grejer jag tänkte åka. Tyvärr har jag inte alla bilder men ja ni får några. Jag kommer ju såklart åka/gå mycket mer!
Insane :// Vet fortfarande inte om jag ska åka den.....
Spökhuset GAAAAH! Jag och min kompis gick där förra gången och det var inga människor där inne så spökena ville skrämmas lite extra. Men de skrämde oss så mycket att vi sprang ut genom nöd ut gången hahahaha
VILDA MUSEN WIIIHOOO! Den är inte lika läskig längre då....
Fastline! Tror jag den heter? Aja den är ganska rolig.
Sen har jag hittat en bra bild som nån tagit när de åkte frittfall som finns här nedanför!
cool va? Tyvärr kommer jag inte åka för att jag har hört att nån utomlands har tappat benet. Okej löjlig rädsla men det är bara jag. Jag vill inte skrämma upp er.... Men det är ju många som åker den varje minut typ.
Det var allt jag ska åka. Men jag ska åka mer än det men hitta inga bilder.


HALLÅ VAKNA!

Japp nu är jag vaken. Som vanligt är det tidigt men så är det när man har en hund. Riktigt taggad inför idag. Asså för gröna lund då. Men jag vet inte om vi ska åka insane eller inte? Förhoppnings vis tar vi med kameran! Men jag tror faktiskt att det kommer bli dagens outfit idag wohooo. Haha men nu så ska jag gå och äta frukost ;)

GODNATT!

Nu skriver jag ett sista inlägg för dagen. Så ja  godnatt!!!! :D

IM HOME GUYS!

Japp som ruriken. JAG ÄR HEMMA. Som sagt har vi vart på vårt landställe. Eller det är inte "vårt" men vi kommer köpa det. Om man kan ladda upp bilder ger jag er en liten bild på huset. Sett att ni ville veta var  det låg och det ligger lite utanför centrum i Grislehamn :) Japp tänkte ge er lite bilder som jag knäppte under bilresan men jag orkar inte överföra bilderna nu. Men här kommer iaf bilden på huset.
Japp så här ser det ut. Tyvärr finns det inga bilder på mitt rum osv men jag har gett önskemål att vi ska ha vita väggar och sen en lila fondvägg! Alltså mörklila. Japp men bloggar väl kanske lite mer snart då!'
Tack för alla fina kommentarer! :D De gör verkligen min dag!

Länkbyte!

Japp då g¨ör vi lite länkbyte da! Besök denna fina blogg ------> http://cutielollipop.blogg.se/ :DDD! Cmon people!


Ja jag är hemma berättar mer om det snart !

vadfanskajagheta.se

Är med och tävlar IGEN på http://vadfanskajagheta.se  gå in på den bloggen en riktigt FANTASTISK BLOGG! :D

I love u Justin Bieber!


Dear Justin. One day I sat and wondered why people liked this Justin Bieber and who is he? I went to see you on youtube and baby song came up. And ever since then I have been a big fan. I've always hidden it I do not know why but some teasing me and one hasbeaten me to . But now I stand up for myself and defend you and it feels good. I love you. And I just want to say that if you love Selena we love her. I will stand by your side until the end. You have taught me to never give up and never say never. Thanks for everything now, I believe in myself. I have never done before and I'm trying to  reach my dreams instead of sitting and complaining that I have not reached those yet. Thank you, thank you for everything. We love you!
//Sara.


Detta har jag skrivit översättningen gjorde jag på google översätt för jag orkade inte skriva på engelska men jag rättade felen som fanns :)

Ge mozart lite mat!

Nu ska ge Mozart lite mat! Hihi roligt att veta vah? :D

DAGENS CITAT!

WHO SAYS!

BIEBERORDIE!

Tänkte lägga upp lite videos när Justin tog över funnyordie!
Bieber Takes Over from Justin Bieber
HAHA SÅ SÖT!
Justin Bieber Screensaver from Justin Bieber
Man bara awww tack Justin älskar dig. och sen börjar man skrika!!

Dramatic Bieber from Justin Bieber
DU DU DUUUUUUU
Bieber After the Dentist from Justin Bieber
HAHAHA!
OMG Bieber vs. Chuck Norris vs. Bear from Justin Bieber
HAHA HAN TOG VERKKLIGEN ÖVER !!!!

Baby baby baby OHHHH!


OHHHH!

JAG DÖR! Blogg.se krånglar ochjag kan inte ladda upp bilder:( Jag som tänkte ge er lite bilder :(((


SVAR PÅ TAL!

moa om Är det nån som gör designer?:
jag kan göra designers :)
SVAR: Kan du? Oh vad kul kan du göra en åt mig haha! Kontakta mig via [email protected]

GOODMORNING!

Hallå hallå? Är ni vakna? :)
Idag ska jag åka till mitt land men vi ska inte sova över. Vi kommer åka typ vid 3 så lite uppdatering innan kommer det bli.Iaf ska jag vara med kompisar idag också så förresten vet jag inte hur det kommer bli :/ Japp men nu så ska jag försöka hitta nån som kan göra en design till mig. Bye:D
Haha det är så himla kul han bara. It's a hairpieace hahaha!


Är det nån som gör designer?

Hejsan hejsan! Nu är min fråga.... Är det nån som gör gratis designer till blogg.se är i seriöst behöv av en!! Men iaf sitter jag just nu vid datan såklart och väntar på att pappa ska komma in med Mozart så att han kan sätta på filmen vi såg. Har typ ingen aning vad den heter men Robin Williams är med och det handlar om att han ställer upp i president valet fast han bara är en komiker osv.... Men det är en komedi men det kan ju hända lite läskiga saker. Men jag väntar just nu på att jag kommer få min design till min nya novell blogg http://biebzordie.blogg.se tänkte byta namn på den! Några förslag. Men en sak är ganska kul är att denna logg heter funnyordie och min novell blogg heter biebzordie hihi!

Dagens citat.

Just shut up and drive :P

Städat rummet!

Japp har nyss tagit en dusch sen ståda jag mitt rum. Har en före bild på det men ingen efter bild (Epic fail) Haha men iallafall så sitter jag här nu nyss vart ute med Mozart på promenad en ganska kort promenad. Och förra gången jag gick ut då stoppa han in en banan i mun och jag fick ta ut den EUWW! Jaja om man har en hund så får man lida men det är värt det. Förresten har jag för några veckor sen blivit intervjuad av LT (länstidningen som finns i Södertälje) och när den kommer ut så kommer jag så klart uppdatera med det. Men nu ska jag äta och sen skriva en del till på novellen. :D . Men ja tyvärr kunde jag inte ladda upp "före" bilden för det är nåt konstigt med blogg.se :( Yeah yeah thats life (haha) .

OH GOSH!

OH MY GOSH!! Jag vann nyss dagens blogg på http://vadfanskajagheta.se JAG FATTAR INTE VAD SOM HÄNDER!!!!!!!! TACK SÅ HIMLA MYCKET ALEXANDRA!!




OH MY GOSH!
Förlåt för dålig uppdate men har haft mycket att göra :D !
Så fail bild  lalalalalala!


Vet inte vad jag ska göra ;/

Asså jag bara undrar om ni tycker jag ska ta bort bloggen? ;/ Vet inte vad jag ska göra

JAG SKA BERÄTTA EN VIKTIG SAK!

Hej! Jag vill bara berätta att jag har slutat skriva noveller på lovestoriiies bloggen och brjat skriva själv HÄR anledningen varför är för att jag ville skriva själv och så! :D Japp men see ya!

Vakna?

Jahapp är ni vakna eller? Haha! Jag vakna nyss nästan och så ska man gå ut med Mozart! Hihi! Jag har inte så mycket att skriva men det kanske blir mycket uppdatering för jag har faktiskt inget att göra idag men man vet aldrig vad som händer. Men nu må+ste jag fixa en sak så jaa Hejdå!

Vill du har mer läsare? Tryck HÄR

Litet test!

Hittade som ett test eller en liten veta mer test med mig på denna blogg här! Tänkte göra samma test HÄR på min blogg!

Vad heter du? Sara

Vilket landskap bor du i? Södermanland

Vad gör du nu? Sitter i sängen (Ska snart sova)
Vad är ditt favoritdjur? Hund och många fler

Festar du? Jag är bara tolv?

Vad sparar du pengar till? Justin Bieber grejer och kläder.. :P

Vad är din framtid att bli när du blir stor? Emh asså jag har stora drömmar att bli känd sångare (Som om det skulle hända men NEVER SAY NEVER) Men se vill jag nog också bli en stylist :D

Har du tagit droger? VERKLIGEN INTE?

Har du provrökt? ALDRIG!

Vart vill du va just nu? ¨Backstage på en Justin Bieber concert och står och snackar med bieber han själv :D
Din älsklingsmat? Tacos.

Vad för mobil har du? Jaa du haha en 3 mobil iallafall men önskar mig en blackberry :D

Önskas i present? MASSA MED JUSTIN BIEBER GREJER OCH BLACKBERRY!!

Dina bästavänner; typ ingen ;(

Ditt lyckliga slut; Jadu att allt i mitt liv blev perfekt tillslutmen tyvärr är livet orättvist! BUT THATS LIFE!


*Sara låtsat gråter* FAIL!

Japp nu ligger jag som sagt i sängen och känner mig riktigt sugig! Jo asså på novell bloggen så får jag typ bara EN FJUTTA KOMMENTAR när jag skriver men tjejerna får typ 10-5 är jag dålig eller vad? HJÄLP! Kan nån berätta för mig om jag suger äger eller bara äger lite? Huhuhu *Sara gråter på låtsas* SNÄLLA!!!!!!!


JAG HÅLLER PÅ OCH DÖ MAN KAN INTE LADDA UPP BILDER! Har skickat ett meddelande till supporten eller vad man nu ska säga... Men iallfall så måste jag nog sova nu! Så SWEET DREAMS underbara läsare :)

Vill du ha fler läsare? Tryck isåfall här!

Dagens citat

When nothing goes right go left!

JAG BLIR SÅ IRRITERAD!

Asså OH MY FREAKEN GOSH JAG DÖR! Jag hade precis skrivit ett långt inlägg till er men såklart råkar jag klicka ner sidan. Sen tittar jag i utkast men där fanns ju INGET! KILL ME! Okej gör inte det men nu har iallafall mina kompisar gått och just nu så sitter jag och Chattar med de jag har novell bloggen med. Tyvärr svarar de inte haha. Inte ens nån Konstigt? :/ Men nu ska jag väl nsart gå och lägga mig för jag är så trött men ändå är klockan bara 10. Men nu ska jag bara försöka göra så att de svarar!!! Men yeah yeah okej jag är lite konstig för i nästan varje inlägg skriver jag Yeah Yeah that's life haha! Men nu måste jag gå. Bloggar kanske lite mer ikväll.

Vill du ha mer läsare ? Tryck HÄR


Man kan fortfarande inte lägga ut bilder :(


Hemma!

Hej hej! Nu är jag äntligen hemma. Tyvärr kommer det suga med uppdatering ikväll också för vi har gäster men jag kanske tar lite bilder så då kommer det en bildbomb. Tyvärr kan man inte lägga upp bilder just nu för det är nåt fel på blogg.se :S! Men jag har just skrivit ett nytt kapitel på min novell blogg den sög (Pågrund av stress) Men nu vill jag säga tack för så fina kommentarer! :D TACK TACK TACK! LKovar att uppdateringen kommer bli bättre.. :D
//Sara

Somsagt man kunde inte ladda upp bilder!
Vill du ha fler besökare på din blogg? Tryck HÄR

Åker nu!

Ja då ska jag åka nu rå! Då syns vi väl ikväll imorgon eller i eftermiddag vi får se! Men ha en bra dag!

Jag förra terminen lol!

Vill ni ha fler läsare? Tryck HÄR

FÅ HUNDRATALS NYA LÄSARE!

Hej! Tänkte tipsa om en grej. Om ni har en blogg ch inte hr så många läsare så kan ni klicka HÄR för då kan ni få hundratals nya läsare! Bara lägg till din blogg och det är fixat så kom igen nu!! :D


vadfanskajagheta.se

Nu är jag med igen på dagens blogg tävlingen på http://vadfanskajagheta.se ! Ni kan ju också vara med vetja! Jag hoppas verkligen att jag vinner skulle vara så coolt :D

Like, like ,like

Jag hitta en till kul video på Justin. Inte lika kul som på förra men kul här får ni se!
Hahaha!

"No im just kidding"

Jag såg att Justin hade postat en tweet video och jag håller på och dö så rolig är den. Fast han är såååå söt på videon så jag sitter så här just nu "Aaaaaaaw" "HAHAHAHAH" Det är jätte kul men här har ni video klippet.

Haha visst är han både kul och rolig!! :D

Goodmorning!

Hej! Jag sitter just nu i samma ställning som igår kväll med ögona på data skärmen medans musiken pumpar i öronen. Som sagt ska jag åka bort snart ungefär om en timme. Jag kommer ge er lite uppdatering nu på morgonen men inte mycket. Jag kommer nog hem 4 men annars så kanske jag kommer tillbaks 11 och då får vi se om jag hinner blogga. Men nu tänkte jag checka lite vad Justin skrivit på twitter osv... Menjaa BYE :D

Om jag inte hinner blogga mer så kommer jag ändå TILLBAKS!

Im so proud of him!

Behövde bara lägga ut denna video...
Jag är nästan i tårar! Men nu ska jag sova GOODNIGHT SWWETIE PAYS!

Goodnight angels!

Hej! Nu ligger jag i sängen med min sötaste lilla Mozart min hund) och ska snart sova. Just nu håller Mozart snart på att snarka men stackaren måste gå ut på en promenad igen med pappa. Men jaa jag vet inte vad jag mer ska skriva. Ska nog checka twitter, facebook och andra bloggen så får vi se jag sover väl efter det. Men somsagt blir det dålig uppdatering imorn pågrundav att jag ska vara på mina kompisars land. Om de har internet ska jag försöka lägga in nåt snabbt men vi får väl se. See ya guys tomorrow

GOODNIGHT ANGELS!

SWEET DREAMS

Okej....!

Asså nu när pappas och Mias film är på så låter det överdrivet mycket jag blir galen och så hör man hur pappa och Mia bara "Ajjj" "OJJ" "Ohhhh" Man bara okej.... hahaha men jag skulle nog vara så här "AHHHHHHHHHHH" Hihi! Men filmen är ganska läskig iallfall den biten jag ser. Men nu ska jag nog gå och göra iordining mig inför kvällen inte helt säker men kanske så vi får se med uppdateringen mer ikväll men kanske lite till men jag ska upp typ 8 mímorn :S kanske inte ens hinner blogga men vi får hoppas . See ya !

You are not alone!

Lyssnar just nu på You are not alone nehe men nu byttes låten :( Jaja men jag har gjort EN till video om MIG! Tyvärr börja bilderna om på ett ställe men det är inte HELA världen men här får ni se videon!
på Jelena filmen är det redan 29 visningar på EN DAG! NICE! Men jaja emh det är ju egentligen inte så mycket lol! :D

oj oj oj oj!

Asså nu sitter jag här och stirrar rakt in i data skärmen medans pappa och Mia (pappas flickvän) tittar på nån film. Det är just nu skithögt ljud på tvn så det gör jätte ont i örona -_-' Och däremot så är jag sur för jag har en sååå dålig hårdag (lol) xD Japp men det jag kan göra är att blogga! Najs! Jag skulle ju kunna skriva en ny del till novellen men vi har en gästbloggare som skriver en del just nu det är så skönt att ´ha en till person på bloggen. Egentligen är vi två men tjejen jag skriver med (Wilma) är typ i Waxholm och kan ej skriva. Men jag får stå ut och jag har fixat det här själv ändå som tack och lov men man känner ju en stor press nu när det är sommar och så... Men imorn ska jag till mina kompisars landställe och ska vara där hela dan så uppdatering kommer det vara ont om :S Men man får överleva. men jag ska iallafall vara där för Pappa och Mia ska åka och ebsikta vårt hus eller vårt nya landställe. Vi har haft ett landställe med min mamma när jag var liten men sen skildes mina föräldrar och landstället såldes! Men nu så kommer ni få vara beredda på mycket uppdate nu på kvällen (lol) bara för jag har så tråkigt! :D



Asså kunde tyvärr inte ladda upp bilder det är nåt fel med blogg.se just nu....

R.I.P MJ

gjord av mig!

SÅ KUL!

Asså det är så kul att göra youtube videos! Ni borde prova! Just nu håller jag på med en video som är till Michael Jackson R.I.P :(

Let's Dance



Nyss gjort ett kapitel!

Jaaa som riúbriken har jag gjort ett nytt kapitel till min novéll blogg som ni kan hitta HÄR :D Och kom ihåg nu att gå in på http://vadfanskajagheta.se för där kan du nämligen tävla om att bli dagens blogg ? Roligt va? :D See ya!!
Jag när vi åkte skidor i vintras!

En video till Miley Cyrus som SUGER!

Okej! Gjorde en till Video då rå men till Miley Cyrus! DEN SÖG! Men jaja thats life ofc! Men sprid gärna mina videoklipp ps: Om det är nån som är intresserad av länkbyte säg till!

JELENA SUPPORT VIDEO!

Jag hade redan lagt ut en video men musiken på den finka inte men nu kommer den riktiga!! HOPE U LIKE IT!

Kommit hem!

Ja nu har jag kommit hem från en lååååång promenad eller rättare sagt jogging tur! Jag hoppas att ni har det bra för det har jag! Jag har nyss gjort en support video till "Jelena" som jag kommer visa i nästa inlägg! Japp men nu så ska jag fortsätta med det jag inte gör hahah bye!
fråga mig inte.....

gjort en support video till Justin!

Hej hej tänkte visa en video som jag gjort till Justin. Den är inte så jätte lång men det var faktiskt kul att göra ! Snälla sprid den PLEASE!!

"Roligt...."

Jätte kul.... Värsta madrömmen.......

NEVER SAY NEVER!!!

 

Tänk om man en dag var en av de populäraste bloggaren i Sverige.... Tänk om man en dag fick träffa Justin bieber...... Tänk om man en dag fick en riktig kompis...... Tänk om man en dag fick stå på en scen med en mikrofon i handen med tusentals skrikande personer runt sig..... Tänk om man en dag fick sin dröm uppfylld....

NEVER SAY NEVER!


Kom ihåg....

Att gå in på bloggen http://vadfanskajagheta.se för där kan ni vara med och tävla om dagens blogg plus att det är en riktigt bra blogg!! :D

My nails today!

Snygg tröja i bakgrunden eller what? lol! Förstoring på tröjan kommer....
Haha det passar om ingen ser vad det står så står det ME & MY BLOG
Det passar sååå bra hahah! :D


Gjort naglarna!

Tja tja! Nu har jag varit ute med Mozart typ i en minut bara för att jag hade gjort mina naglar och då skulle det kladda av sig om jag var ute och sprang med han osv... Bilder på naglarna kommer nog senare men min ipod som jag brukar ta kort med är död så det blir ju lite svårt. Jag har tyvärr ingen kamera eller ingen riktig iallafall bara för att mamma och pappa tyckte det var onödigt och då tänkte jag köpa en själv men nej nej! Men bild kommer som sagt senare :D

Facebookar (lol)

Jaha då sitter man och facebookar som mamma säger haha! Ska snart gå ut på promenad (i think) Asså jag fattar inte hur man kan ha så tråkigt fast det är sommarlov så omöjligt? Tänkte titta runt lite på bloggar innan jag går ut och kanske titta på Justin Bieber som var med på ellen show för typ 3 år sen(har spelat in den) Japp men nu tycker jag att ni ska ta och kommentera lite mer rught? :D Yeah yeah but i see ya soon!
HAHAH världens roligaste ego bild asså!!! :D

Är med och tävlar på vadfanskajagheta.se

Hej! Jag vill bara tipsa om en liten tävling om dagens blogg på en sida som ni kan hitta här! Var gärna med ni också vet jag!!! :D


Dagens citat!


Just dream until you get there you want go be!


Life is boring sometimes...

Hejsan! Just nu sitter jag här på en fåtölj i vardagsrummet och väntar på att nåt kul ska komma fram.. Jag har bara så tråkigt. Jag tänkte berätta om min novell blogg om Justin Bieber som ni kan hitta HÄR :D ! Okej nu tänker jg lyssna lite på musik sen får jag väl gå ut med hunden -_-' ! Yeah yeah thats life Bye!! :D

My name is Sara

Hej! Jag heter Sara och är 12 år och på denna blogg ska jag skriva om mitt liv, musik, justinbeber och MYCKET MER!!!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0